Hakunilan apteekki  |  Palvelemme ma-pe 8–20 | la 9–18 | su 11–17

Hakunilan Apteekki

Laaja valikoima lääkkeitä ja muita apteekkituotteita

Asiantuntevaa neuvontaa lääkeasioissa

Hakunilan Apteekki tarjoaa monipuolisen valikoiman apteekkipalveluita Vantaalla Hakunilan ostoskeskuksessa. Sydämellisesti tervetuloa omaan lähiapteekkiisi!

Reseptien toimitus

Käytössämme on varastorobotti, joka nopeuttaa asiointia reseptilääkeasioissa. Henkilökuntamme ohjeistaa sinua valmisteen käytössä ja varmistaa samalla, ettei lääkkeistä synny vaarallisia yhteisvaikutuksia. 

Uudistettu itsehoito-osasto

Laajasta itsehoitotuotteiden valikoimasta löydät henkilökuntamme avustuksella juuri sinulle sopivat lääkkeet ja muut valmisteet. Laadukkaista kosmetiikkasarjoista myynnissä ovat muun muassa ACO, Vichy, La Roche-Posay, Avene, Louis Widmer ja Favora

Lääkejätteiden vastaanotto

Apteekissamme on tarjolla maksuton lääkejätteiden vastaanottopalvelu. Hävitämme puolestasi vanhentuneet tai käytöstä poistuneet lääkkeet.

Lääkejätteet tulisi lajitella siten, että tabletit poistetaan ulkopakkauksistaan ja laitetaan läpinäkyvään pussiin. Voiteet ja nestemäiset lääkkeet voit tuoda sellaisinaan. Pakkaa erikseen elohopeakuumemittarit, jodia sisältävät lääkkeet (esim. joditabletit ja jodipitoiset haavanpuhdistusliuokset) sekä ruiskut ja neulat. Lääkejätteiden vastaanottopiste löytyy apteekin tuulikaapista. 

Sydän-, diabetes- tai astmayhdyshenkilöt

Apteekissamme työskentelee sydänsairauksiin, diabetekseen ja astmaan erikoistuneet farmasian ammattilaiset. Heiltä saat tarvittavat ohjeet, mikäli sinulla tai lähipiirissäsi olevalla on jokin edellä mainituista sairauksista. 

Annosjakelupalvelu

Annosjakelupalvelun tarkoituksena on helpottaa sinua ottamaan oikeat lääkkeet oikeaan aikaan, kun lääkkeitä on paljon. Annosjakelu on hyvä vaihtoehto silloin, jos sinulla on paljon pitkäaikaislääkityksiä, joiden annostuksessa tapahtuu harvoin muutoksia.

Annosjakelussa lääkkeet toimitetaan kahden viikon jaksoissa, pakattuna valmiiksi pieniin kerta-annospusseihin. Annosjakeluun soveltuvat vain tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet. Muun muotoiset lääkkeet, kuten voiteet, silmätipat ja yskänlääkkeet, voit hakea normaaliin tapaan apteekista.

Toimimme opetusapteekkina

Pidämme huolta myös tulevaisuuden tekijöistä. Toimimme opetusapteekkina, eli tarjoamme harjoittelupaikkoja lääketeknikoille sekä farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoille. Myös koululaiset voivat suorittaa työelämään tutustumisjaksonsa (TET) apteekissamme ja tutustua alaan. 

Kanta-asiakkuus

Voit liittyä kanta-asiakkaaksemme apteekissa täyttämällä kanta-asiakassopimuksen. Kanta-asiakkaana alat kerryttämään ostojasi, kun esität kanta-asiakaskorttinasi toimivan Kela-kortin ostosten yhteydessä. Reseptilääkeostot eivät kerrytä ostoja.

Alennusprosentti nousee ostosten summan mukaan. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita lääkkeitä lukuun ottamatta.

Ostot kalenterivuodessa

  • 0–200 € alennus 2 %
  • 200–300 € alennus 3 %
  • 300–500 € alennus 4 %
  • Yli 500 € alennus 5 %

Ota yhteyttä ja kysy lisää!